IndustribyggeriFleksibelt

industribyggeri

Industribyggeri: Bundgaard Byg A/S bygger til industri/erhverv og produktion, og vi har i over 35 år stået i spidsen mere end 2.100 byggerier over hele landet.

Vi tilbyder rådgivning, både om praktiske og økonomiske spørgsmål. Og i vores projekteringsafdeling hjælper vi gerne med byggetilladelser og kontakt til myndighederne.

Det er i den indledende fase af et byggeprojekt, at succesen af det endelige resultat afgøres.


Et erhvervsbyggeri skal skræddersyes til virksomhedens aktiviteter og fremtidssikres med et byggeri, hvori virksomheden kan vækste, og ændre forretningsgange efter udviklingen. Det er også i den indledende fase, at bæredygtighed, miljøpåvirkning og energiforbrug kan planlægges og implementeres i projektet.


Derfor er det vigtigt at, vi som byggefirma stiller de rigtige spørgsmål til kunden og har den fornødne know how til kompetent rådgivning inden byggestart.


I et samarbejde med os er dit byggeprojekt sikret et højt niveau af faglighed, fleksibilitet og overblik.

Har du byggeplaner,

så kontakt:


Direktør/partner

Henrik B. Lund

Tel. 23 99 94 19

hl@bundgaardbyg.dk


Bygningskonstruktør

Carsten H. Rasmussen

Tel. 87 88 53 17

cr@bundgaardbyg.dk


Bundgaard Byg A/S implementerer

LCA-beregninger i byggeprojekterne

Formålet med LCA (Life Cycle Assessment) beregning inden for byggeri er at vurdere og analysere miljøpåvirkningen af et byggeris livscyklus, fra produktion af materialer til opførelse, drift og nedrivning.

Ved at udføre en LCA-beregning kan man identificere og vurdere de miljømæssige konsekvenser af forskellige byggematerialer, konstruktionsmetoder og energiforsyningssystemer. 


Hangar-byggeri til privatfly