Industribyggeri

Industribyggeri til alle formål


Bundgaard Byg har den fornødne know how til byggeri til industrifaciliteter/industribyggeri og har i over 30 år stået i spidsen for næsten 2.000 byggerier over hele landet. Vi tilbyder rådgivning, både om praktiske og økonomiske spørgsmål. Og i vores projekteringsafdeling hjælper vi gerne med byggetilladelser og kontakt til myndighederne.


Vi er gode sparringpartnere omkring byggeriets optimale placering og inspirerer gerne til udseende, placering, farver og funktionalitet. Vi rådgiver også om indretning, klima og minimering af energiforbrug.


Intet industribyggeri er ens og forudsætningerne kan være vidt forskellige. Vi imødegår eventuelle udfordringer kreativt og innovativt, og vores byggerier er baseret på de mest moderne og miljørigtige løsninger.


Til større byggeprojekter kan vi tilbyde 3D visualisering. Tegningerne illustrerer projektet i flere mulige vinkler. Det kan være nyttigt for at kunne bedømme korrekt placering, det endelige udseende, byggeriets størrelse, lysindfald m.m.


Bundgaard Byg arbejder løbende på at forbedre byggeprocessen ved industribyggeri. Gennem det seneste år har vi analyseret alle dele af byggeprocessen og hvor det er muligt har vi optimeret koordineringen og dialogen mellem håndværkerne. Ved opstart af større projekter indenfor industribyggeri samles alle relevante håndværkere til projektplanlægning for at undgå misforståelser og for at sikre at tidsplanerne overholdes.


På vores byggepladser stilles skrappe krav til sikkerheden, og alle arbejdsforhold overholder gældende lovgivning, og så lægger vi vægt på at holde byggepladserne ryddelige ved alt industribyggeri.


Se udvalg af referencer herunder. Klik på foto for mere info.

Har du byggeplaner,

så kontakt:


Direktør/partner

Henrik B. Lund

Tel. 23 99 94 19

hl@bundgaardbyg.dk


Bygningskonstruktør

Carsten H. Rasmussen

Tel. 87 88 53 17

cr@bundgaardbyg.dk

Industribyggeri

Systemair

Hasselager

Arkil Asfalt

Hasselager

Kalundborg Materielgård

Kalundborg

Vestas

Hammel

Isoleret industrihal

Michaels Mad & Vin

Hørning

Mariagerfjord Kommune

Hadsund

Omlasterhal

Tandskov v/Silkeborg

NH Technology

Lystrup

SSG A/S

Vejle

Flyvestation Ålborg

Ålborg

Aprintas

Hasselager

Nordisk Dækimport

Karlslunde

Bundgaard Byg A/S

Danmarksvej 30 K, 3

DK-8660 Skanderborg

Tel. 86 52 56 44

info@bundgaardbyg.dk

CVR. 10 97 38 05

Bundgaard Byg støtter ridesporten

Copyright © Bundgaard Byg A/S