Erhvervsbyggeri

Erhvervsbyggeri

De rigtige rammer til vækst

Bundgaard Byg er specialister i erhvervsbyggeri uanset om det er firmadomiciler, lagerfaciliteter, produktionsbygninger eller kreative løsninger til butikker eller kulturaktiviteter. Vi har i over 35 år stået i spidsen for mere end 2.100 byggerier over hele landet.


Vi tilbyder rådgivning, både om praktiske og økonomiske spørgsmål indenfor erhvervsbyggeri. Og i vores projekteringsafdeling hjælper vi gerne med byggetilladelser og kontakt til myndighederne.


Vi er gode sparringpartnere omkring erhvervsbyggeri og byggeriets optimale placering og inspirerer gerne til udseende, placering, farver og indretning.


Intet erhvervsbyggeri er ens og forudsætningerne kan være vidt forskellige. Vi imødegår eventuelle udfordringer kreativt og innovativt, og vores byggerier er baseret på de mest moderne og miljørigtige løsninger.


Byggeri til erhverv/industri: Til større byggeprojekter kan vi tilbyde 3D visualisering. Tegningerne illustrerer projektet i flere mulige vinkler. Det kan være nyttigt for at kunne bedømme korrekt placering, det endelige udseende, byggeriets størrelse, lysindfald m.m.


Bundgaard Byg arbejder løbende på at forbedre byggeprocessen. Gennem det seneste år har vi analyseret alle dele af byggeprocesserne og hvor det er muligt, har vi optimeret koordineringen og dialogen mellem håndværkerne. Ved opstart af større projekter indenfor erhvervsbyggeri samles alle aktører til projektplanlægning for at undgå misforståelser og for at sikre at tidsplanerne overholdes.


På vores byggepladser stilles der skrappe krav til sikkerheden. Alle arbejdsforhold overholder gældende lovgivning, og ved byggeri til industri/erhverv m.v., lægger vi vægt på at holde byggepladserne ryddelige.

Reference-galleri. Klik på foto for mere info.

Har du byggeplaner,

så kontakt:


Direktør/partner

Henrik B. Lund

Tel. 23 99 94 19

hl@bundgaardbyg.dk


Bygningskonstruktør

Carsten H. Rasmussen

Tel. 87 88 53 17

cr@bundgaardbyg.dk