Ridehaller

Ridehaller

Vi bygger til hest og rytter

Det kræver knowhow at bygge og indrette ridehaller til hestefolket. Vi ved hvilke krav der stilles til materialer, installationer og indretning af ridehal/ridehus og ikke mindst de krav hesteloven stiller.


Vi tilbyder både standardløsninger og byggeri af individuelle konstruktioner når det gælder ridehaller, og Bundgaard Byg kan levere komplette løsninger med fundament, ridebanebund, barriere, plateau, tilskuerfaciliteter, lys, vandingsanlæg, rytterstue, sekretariat m.m. Har du brug for sparring til udforming, beliggenhed, farver, materialevalg, indretning m.m. til byggeri af ridehaller og ridehuse m.v., så brug vores knowhow og kreative hoveder til inspiration eller et helt færdigt oplæg.


Nybyggeri, tilbygninger og visse ombygninger ved byggeri af ridehaller, og ridehal med stald, kræver byggetilladelse fra din kommune, og her kan du trygt overlade tøjlerne til os. Vi har stor erfaring i at håndtere byggesagsbehandlinger ved byggeri af billige ridehaller/ridehuse og byggeri af stalde/hestestalde m.v., og vi klarer al kontakt med myndighederne fra start til slut.

Reference-galleri. Klik på foto for mere info.

Der er ikke langt fra

drøm til virkelighed

Kontakt:

Direktør/partner

Henrik B. Lund

Tel. 23 99 94 19

hl@bundgaardbyg.dk


Bygningskonstruktør

Carsten H. Rasmussen

Tel. 87 88 53 17

cr@bundgaardbyg.dk