Erhvervsbyggeri

Erhvervsbyggeri

Erhvervsbyggeri med Indbygget funktionalitet og sjæl


Bundgaard Byg er specialister i erhvervsbyggeri uanset om det er firmadomiciler, lagerfaciliteter, produktionsbygninger eller kreative løsninger til butikker eller kulturaktiviteter. Vi har i over 30 år stået i spidsen for næsten 2.000 byggerier over hele landet.


Vi tilbyder rådgivning, både om praktiske og økonomiske spørgsmål. Og i vores projekteringsafdeling hjælper vi gerne med byggetilladelser og kontakt til myndighederne.


Vi er gode sparringpartnere omkring byggeriets optimale placering og inspirerer gerne til udseende, placering, farver og indretning.


Intet erhvervsbyggeri er ens og forudsætningerne kan være vidt forskellige. Vi imødegår eventuelle udfordringer kreativt og innovativt, og vores byggerier er baseret på de mest moderne og miljørigtige løsninger.


Til større byggeprojekter kan vi tilbyde 3D visualisering. Tegningerne illustrerer projektet i flere mulige vinkler. Det kan være nyttigt for at kunne bedømme korrekt placering, det endelige udseende, byggeriets størrelse, lysindfald m.m.


Bundgaard Byg arbejder løbende på at forbedre byggeprocessen for erhvervsbyggeri. Gennem det seneste år har vi analyseret alle dele af byggeprocessen og hvor det er muligt har vi optimeret koordineringen og dialogen mellem håndværkerne. Ved opstart af større projekter samles alle relevante håndværkere til projektplanlægning for at undgå misforståelser og for at sikre at tidsplanerne overholdes.


På vores byggepladser stilles skrappe krav til sikkerheden, og alle arbejdsforhold overholder gældende lovgivning og vi lægger vægt på at holde byggepladserne ryddelige.


Se udvalg af referencer herunder. Klik på foto for mere info.

Har du byggeplaner,

så kontakt:


Direktør/partner

Henrik B. Lund

Tel. 23 99 94 19

hl@bundgaardbyg.dk


Bygningskonstruktør

Carsten H. Rasmussen

Tel. 87 88 53 17

cr@bundgaardbyg.dk

Erhvervsbyggeri

Tivoli Friheden

Århus C

Østerbro Tømmerhandel

Gilleleje

Munk Ejendomme

Gilleleje

WeCare4U

Ringsted

Henrik Jørgensen

Slagelse

Garage

Urban 13

Bispeengbuen, Kbh.

AH Lift

Hvidovre

Lavmands

Ringsted

Axel D. Jensen

Skanderborg

Skanderborg Erhvervscenter

Protreatment

Dragør

Smukfest

Skanderborg